0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet porcí
1 litr zeleninový vývar nebo rybí (intenzivnější chuť)
1 střední cibule
125 ml smetany s vyšším obsahem tuku (nad 30 %)
2 mrkev
30 gramů máslo
400 gramů losos kterého zbavíme kůže
5 menších ks brambory
podle chuti čerstvý kopr
Lososová krémová polévka

Lososová krémová polévka

  • 1 hodina
  • Porcí 4

Ingredience

Postup přípravy receptu

Sdílet
(Visited 247 times, 1 visits today)

Kroky

1
Hotovo

Cibulku nakrájíme na drobné kousky a osmahneme na másle. Dříve než bude cibule zlatavá, přidáme na menší kousky nakrájenou mrkev, brambory a pár minut opečeme. Zelenina bude mít intenzivnější chuť.

2
Hotovo

Na opečenou zeleninu přidáme teplý vývar a povaříme 10 – 12 min.

3
Hotovo

Poté přidáme na kostky pokrájeného lososa bez kůže a povaříme 8 min.

4
Hotovo

Nyní si vyjměte pár kousků zeleniny a ryby na ozdobu talíře a zbytek tyčovým mixérem rozmixujte na hladký krém.

5
Hotovo

Přidejte smetanu, nasekaný kopr a krátce povařte. Polévka je připravená.

Dobrou chuť!

Adéla

Hodnocení receptu

Pro tento recept ještě neexistují žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze
předchozí
Dýňová polévka s restovanými semínky
další
Pomazánka z červené řepy s čerstvou brynzou
předchozí
Dýňová polévka s restovanými semínky
další
Pomazánka z červené řepy s čerstvou brynzou

Přidat komentář