0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet porcí
1 větší salátová okurka
2 stroužky česneku
sůl
pepř
1 PL olivového oleje
vlašských ořechů sekané
čerstvý nasekaný kopr 4PL
bílý jogurt nebo kysané mléko
Letní studená okurková polévka

Letní studená okurková polévka

  • 30 minut
  • Porcí 4

Ingredience

Postup přípravy receptu

Sdílet
(Visited 45 times, 1 visits today)

Kroky

1
Hotovo

Okurku nakrájejte na malé kostičky nebo ji nahrubo nastrouhejte. Spojte s rozšlehaným mlékem či jogurtem, utřeným česnekem a dochuťte solí a pepřem.

2
Hotovo

Dejte vychladit. Před podáváním můžete polévku zakápnout olejem a posypat ořechy i koprem.

3
Hotovo

Servírujte s chlebem.

Katerina

Hodnocení receptu

Pro tento recept ještě neexistují žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze
Skopové maso
předchozí
Svatojánské skopové maso na špejli
Salát Caesar
další
Sálat Caesar
Skopové maso
předchozí
Svatojánské skopové maso na špejli
Salát Caesar
další
Sálat Caesar

Přidat komentář