0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet porcí
100g kokosových lupínků
1 PL sirup datlový nebo rýžový
1/2 lžičky tekutý kouř
2 PL sójová omáčka
1 PL studená voda
Veganské kokosové chipsy

Veganské kokosové chipsy

  • 25 minut
  • Porcí 4

Ingredience

Postup přípravy receptu

Sdílet
(Visited 558 times, 1 visits today)

Kroky

1
Hotovo

V misce smícháme sójovou omáčku s datlovým či rýžovým sirupem, lžící vody a tekutým kouřem. Vše důkladně promíchejte, přidejte kokosové lupínky a nechte několik minut marinovat.

2
Hotovo

Mezitím předehřejeme troubu na 180 °C. Na plech vyložený pečícím papírem rozvrstvíme do tenké vrstvy lupínky. Pečeme cca 10 minut, kokos rychle zlátne, tak pozor ať se vám nespálí. Necháme ho vychladnout a skladujeme v uzavřené nádobě.

3
Hotovo

Používáme na ozvláštnění krémových polévek nebo salátů.

Katerina

Hodnocení receptu

Pro tento recept ještě neexistují žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze
Rychlá omáčka ze sýrů
předchozí
Rychlá omáčka ze sýrů na těstoviny
Domácí chléb
další
Domácí chléb
Rychlá omáčka ze sýrů
předchozí
Rychlá omáčka ze sýrů na těstoviny
Domácí chléb
další
Domácí chléb

Přidat komentář