0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet porcí
1 balení ďobáčky
1 balení kysané zelí
2 ks cibule
1 lžička červená paprika sladká nebo pálivá dle chuti
droždí
1/2 lžičky kmín
dle chuti sůl
dle chuti pepř
2 ks bobkový list
1 balení rostlinná smetana
Segedínský guláš

Segedínský guláš

  • 40 minut
  • Porcí 2

Ingredience

Postup přípravy receptu

Sdílet
(Visited 682 times, 1 visits today)

Kroky

1
Hotovo

Cibuli nakrájíme nadrobno a smažíme na oleji dozlatova, poté přidáme ďobáčky a poté i všechno koření - lžičku papriky, kmín, bobkové listy, sůl a pepř.

2
Hotovo

Zamícháme a zalijeme vodou. Přidáme propláchnuté zelí a dusíme asi 20 minut.

3
Hotovo

Na konci zalijeme smetanou, přidáme lžíci lahůdkového droždí a necháme krátce provařit dohromady.

Katerina

Hodnocení receptu

Pro tento recept ještě neexistují žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze
Slaný koláč
předchozí
Slaný koláč s nivou
Chipsy z kokosu
další
Veganské kokosové chipsy
Slaný koláč
předchozí
Slaný koláč s nivou
Chipsy z kokosu
další
Veganské kokosové chipsy

Přidat komentář