0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet porcí
1,5 hrnku žitná mouka
2,5 hrnku hladká mouka
1 lžička drcený kmín
2 lžičky sůl
2 hrnky studená voda
1 lžička ocet
1 lžička sušené droždí
Domácí chléb

Domácí chléb

  • 60 minut
  • Porcí 8

Ingredience

Postup přípravy receptu

Sdílet
(Visited 7 times, 1 visits today)

Kroky

1
Hotovo

Žitnou a hladkou mouku, kmín, sůl a půl lžičky sušených kvasnic nasucho promíchám, přidám ocet a vodu, znovu promíchám, posypu chlebovou moukou, přikryji čistou utěrkou a nechám kynout 12 až 16 hodin při pokojové teplotě.

2
Hotovo

Opět promíchám, zasypu a nechám 30 minut odpočinout. Zatím zapnu troubu na 220°, nechám v ní rozehřát hrnec na půl hodiny, pak do něj dám těsto, zasypu kmínem a přikryté poklicí peču° na 230°. Po 30 minutách oddělám poklici, dopeču 20 minut na 200°, vyklopím na mřížku a chleba je hotový.

Katerina

Hodnocení receptu

Pro tento recept ještě neexistují žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze
Chipsy z kokosu
předchozí
Veganské kokosové chipsy
Skvělá dýňová polévka
další
Dýňová polévka
Chipsy z kokosu
předchozí
Veganské kokosové chipsy
Skvělá dýňová polévka
další
Dýňová polévka

Přidat komentář