0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet porcí
1kg skopové maso
4dkg majoránka
1 česnek větší palička
2 dcl borovička
Svatojánské skopové maso na špejli

Svatojánské skopové maso na špejli

  • 60 minut
  • Porcí 4

Ingredience

Postup přípravy receptu

Sdílet
(Visited 212 times, 1 visits today)

Kroky

1
Hotovo

Skopové maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Česnek oloupeme a nasekáme na jemno.

2
Hotovo

V misce smícháme sůl, majoránku a česnek. Do misky vložíme maso a dobře rukou vmačkáme směs. Svatojánské skopové necháme uležet.

3
Hotovo

Svatojánské skopové napíchneme na jehly a pečeme na otevřeném ohni nebo pomalu grilujeme. Před dopečením přelijeme svatojánské skopové borovičkou.

4
Hotovo

Podáváme s bílým chlebem, zeleninou pečenou v alobalu a krájenou solenou cibulí.

Katerina

Hodnocení receptu

Pro tento recept ještě neexistují žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze
Placky z kuřecího masa a celeru.
předchozí
Celerovo kuřecí placky
Okurková polévka
další
Letní studená okurková polévka
Placky z kuřecího masa a celeru.
předchozí
Celerovo kuřecí placky
Okurková polévka
další
Letní studená okurková polévka

Přidat komentář