0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet porcí
2 Vejce na tvrdo
50ml Mléko
1 kávová lžička Plnotučná hořčice
1 kávová lžička Ocet bílý vinný, kvasný
od oka sůl a pepř
špetka Cukr
1 kávová lžička Olej víc NE !
1 Sladkokyselá okurka středně velká
půlka Cibule menší cibule
Majonéza a tatarka z vařených vajec

Majonéza a tatarka z vařených vajec

Cuisine:
    • 30min
    • Porcí 1

    Ingredience

    Postup přípravy receptu

    Sdílet
    (Visited 1 654 times, 1 visits today)

    Kroky

    1
    Hotovo

    Vejce oloupejte, nasekejte na menší kusy a vložte do mixéru. Přilijte mléko, ocet a přidejte hořčici. Osolte, opepřete a oslaďte. Vše důkladně rozmixujte na velmi jemnou pastu. Za stálého mixování přilévejte postupně olej, až získáte požadovanou konzistenci. A máte hotovou majonézu.

    2
    Hotovo

    Pokud budete chtít z majonézy tatarku, nakrájejte do ní na hodně jemné kostičky cibuli a okurku.

    3
    Hotovo

    Promíchejte.

    4
    Hotovo

    Skladujte v lednici.

    Jelen24

    Hodnocení receptu

    Pro tento recept ještě neexistují žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze
    Housky
    předchozí
    Housky
    těsto na pizzu
    další
    Vegan Pizza s Hlívou Ústřičnou včetně receptu na těsto
    Housky
    předchozí
    Housky
    těsto na pizzu
    další
    Vegan Pizza s Hlívou Ústřičnou včetně receptu na těsto

    Přidat komentář