0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet porcí
1 květák cca 750 gramový
1 lžička sůl
0,5 lžičky oregáno
0,5 lžičky sušená bazalka
0,5 lžičky mletá paprika
1 stroužek česnek
1 vejce
40 gramů strouhaný parmezán
70 gramů strouhaná mozzarella
olivový olej
Bezlepková květáková pizza

Bezlepková květáková pizza

  • 45 minut
  • Porcí 2

Ingredience

Postup přípravy receptu

Sdílet
(Visited 24 times, 1 visits today)

Kroky

1
Hotovo

Předehřejte troubu na 190 °C a vyložte plech pečicím papírem. Do mixéru vložte na malé kousky květák a rozmixujte na drť. Rozmixovaný květák rovnoměrně rozprostřete po plechu. Pečte 15 min.

2
Hotovo

Upečený květák ještě zkuste vymačkat do utěrky, pustí zbylou tekutinu. Korpus tak bude držet pohromadě a bude křupat.

3
Hotovo

Teplotu v troubě zvyšte na 240 °C.

4
Hotovo

Do květákové drti teď přidejte oba nastrouhané sýry, rozmačkaný česnek, vejce, koření a sůl. Vypracujte těsto.

5
Hotovo

Připravte si opět plech s pečícím papírem, ale tentokrát jej potřete olejem. Vytvarujte těsto do na pizzu přímo na plechu.

6
Hotovo

Těsto nejprve pečte zvlášť 15 minut, vytáhněte přidejte ingredience tak, jak je máte rádi (protlak, šunku, žampiony, rajčata, rukolu, sýr a podobně) a pečte ještě 10 minut dozlatova.

Dobrou chuť!

Adéla

Hodnocení receptu

Pro tento recept ještě neexistují žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze
předchozí
Quiche s lososem a špenátem
další
Těsto na pizzu přímo z Itálie
předchozí
Quiche s lososem a špenátem
další
Těsto na pizzu přímo z Itálie

Přidat komentář