0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

Počet porcí
300 gramů jasmínová rýže
400 ml voda
olej
2 vejce
2 střední mrkev
1 střední petržel
celer
jarní cibulka
koriandr
pórek
kvalitní sójová omáčka
sůl
pepř
Smažená rýže po vietnamsku

Smažená rýže po vietnamsku

  • 35 min
  • Porcí 4

Ingredience

Postup přípravy receptu

Sdílet
(Visited 1 655 times, 1 visits today)

Kroky

1
Hotovo

Jasmínovou rýži připravte podle návodu na obale. Po vaření ji nechte ještě 10 minut přiklopenou, promíchejte a pak nechte vychladnout.

2
Hotovo

Během přípravy rýže si očistěte a nakrájejte zeleninu. Můžete na kostičky, ale já mám nejraději tenké proužky, které se opečou ze všech stran.

3
Hotovo

Na pánvi rozpalte olej, opečte cibulku, přidejte rozšlehané vejce a vše krátce osmahněte. Přidejte rýži, kterou několik minut pořádně opékejte. Rýži si odložte bokem do misky a pánev vraťte zpět na plotnu.

4
Hotovo

Přidejte kapku oleje a osmahněte proužky zeleniny. Jakmile zelenina změkne, zakápněte ji sójovkou, promíchejte. Rýži vraťte zpět do pánve a pořádně vše dohromady promíchejte.

5
Hotovo

Hotovou rýži posypejte bohatě čerstvým koriandrem.
Dobrou chuť!

Adéla

Hodnocení receptu

Pro tento recept ještě neexistují žádné recenze, použijte níže uvedený formulář k napsání recenze
předchozí
Pomazánka z červené řepy s čerstvou brynzou
další
Guacamole
předchozí
Pomazánka z červené řepy s čerstvou brynzou
další
Guacamole

Přidat komentář