Ingredience
-
1/4 šálku vlašské ořechy
-
špetka skořice
-
2 ks avokádo
-
sůl
-
pepř
-
4 plátky chleba
-
1 ks hruška
-
1,5 lžíce med
-
2 lžíce gorgonzolanadrobená
Postup přípravy receptu
Kroky
|
1
Hotovo
|
Rozdrťte avokádo v misce se solí a pepřem podle své vlastní chuti. Prozatím necháme odpočívat. |
|
2
Hotovo
|
Vlašské ořechy nakrájíme na menší kousky a se skořicí a vše vložíme do malého kastrůlku nad středně nízké teplo. Opékáme max. 2-3 minuty, aby uvolnily ořechy aroma, zezlátly, ale nespálily se. |
|
3
Hotovo
|
Připravíme si opečené toasty, plátky chleba či bagety, co máte nejraději. |
|
4
Hotovo
|
Na toasty nejprve položte na velmi tenké plátky vrstvu hrušek, následně rozdrcené avokádo a opečené oříšky nahoru. |
|
5
Hotovo
|
Závěrem hotové tousty ozdobte bohatě medem. Dobrou chuť! |


